***       Водещите вечерни новини       на 7 август 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 7 август 
Коментари Харесай

Водещите новини! Двойният убиец от Лозен признал за още едно умишлено убийство. Рашидов изгуби контрол над благоприличието


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 7 август   

 

В неделя стана ясно, че мъжът е направил цялостни признания, като също по този начин е признал, че съзнателно е умъртвил още една жена.

През 2022 той се обърнал към полицията, заявявайки, че е умъртвил приятелката си по време на секс. Тогава той е освободен с мярка подписка, тъй като е бил упрекнат в ликвидиране по несъобразителност.

***

Разследването за първото ликвидиране на Чавдар Бояджиев, станало през април предходната година, към този момент е в Инспектората към Висшия правосъден съвет, научи " 24 часа " от кадровия орган.

Оттам би трябвало да кажат дали е имало нарушавания по случая, по който над година не се схванало, че той съзнателно, а не несъзнателно е удушил момиче. Делото се е водило в Софийската районна прокуратура. Било е за ликвидиране по несъобразителност. По него се е разследвало, че Бояджиев е удушил несъзнателно при съкровен контакт своя другарка. След като в нощта преди петък той простреля двама души, Чавдар призна, че и първото му ликвидиране било съзнателно.  

***

***

„ Какво чешеме езиците?! Всички к*рви се разсъниха да се сетят след 16 години, че са изнасилени като оня американския режисьор, дето го направиха на маймуна ".

Думите са казани без депутатът от ГЕРБ-СДС да осъзнава, че покрай него има включен микрофон.

Репликата на Рашидов незабавно провокира скандал. А в обществените мрежи не стопират да разясняват изявлението му.

***

Като " неуместни " и " неприемливи " дефинира думите на Вежди Рашидов шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и неприемливи, изключително в сегашния спор и миг. ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили изрично се разграничава от изрече и наличието и упорства Вежди Рашидов да се извини обществено ", написа тя в обществените мрежи.

***

***

Катастрофата е станала към 3 ч. сутринта при отбивката за селото.

Момчетата са пътували към Стамболово. Инцидентът е станал на завой на пътя след с. Долно Черковище. Вероятната причина за злополуката е висока скорост. 

***

35-годишният мъж от Банско, който в петък смъкна гръцкото знаме от кея в гръцкия град Кавала и сложи не негово място трибагреника, е настанен в психиатрично заведение по гледище на татко му.

Банскалията е осъждан в България за шофиране в нетрезво положение. Пред проверяващите в Гърция той твърдял, че е член на екстремистка организация и счита, че регионът на Кавала принадлежи на България, а не на Гърция. Очаква се гръцките управляващи да изискат изгонването му.

***

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност Динко Вълев. Той е упрекнат в безчинство, осведоми БНР.

Държавното обвиняване се е самосезирало след видеоклип, в който той бие и унижава просещ мъж в инвалидна количка пред супермаркет. Деянието е осъществено на 5 август.

***

***

Наличието на служебно държавно управление в Нидерландия до края на годината значи, че надали то ще утвърди влизането на България и Румъния в Шенген, за което е належащо единогласие измежду страните членки на Европейски Съюз. Това предвижда “Политико ”, допълвайки, че разширението на зоната за свободно пътешестване с двете балкански страни е в дневния ред на испанското председателство на Европейски Съюз, което завършва на 31-ви декември.

***

Полската гранична защита е поискала от министерството на защитата да изпрати още 1000 военнослужещи на границата с Беларус, заяви заместник-министърът на вътрешните работи на фона на зачестилите опити за незаконно прекосяване, съобщи Ройтерс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР